Nieuws en informatie

Gele kronkel Bloeiende Betuwe

Het laatste nieuws van onze school, de jaarkalender, schooltijden en roosters, informatie over kinderopvang, andere praktische informatie en downloads. U vindt het hier.

3_Ouders_Bloeiende Betuwe

Nieuws

Geef een boek cadeau

Geef een boek cadeau Ook dit jaar doet Fluvium weer mee met deze campagne. Vanaf kregen alle kinderen van de…

Gastles groep 3 en groep 4

Gastles architectuur De maandagen voor de voorjaarsvakantie hebben groep 3 en groep 4 een gastles gekregen over architectuur. De laatste…

Gastles groep 5 en 6

Op maandag 29 januari kregen de leerlingen van groep 5 en 6 twee architecten op bezoek. De leerlingen kregen de…

Schooltijden en roosters

kronkel
Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 14.00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 14.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

 

Kinderen mogen vanaf 8.15 uur naar binnen.
De schooltijden hierboven zijn de tijden waarop de lessen beginnen en eindigen.

Eten en drinken

kronkel

Pauzehap
Elke dag hebben de leerlingen tussen 10.15 en 10.45 een kwartier tijd voor de pauzehap. De leerlingen nemen hiervoor zelf eten en drinken mee naar school. Voor het drinken geldt dat wij het stimuleren dat leerlingen vooral water drinken of een andere gezonde drank. Frisdranken zijn niet toegestaan op school. Voor het eten geldt dat wij gezonde voeding stimuleren en dat leerlingen in ieder geval op dinsdag, woensdag en donderdag altijd groente en/of fruit als pauzehap moeten meenemen.

 

Lunch
Op alle dagen lunchen de kinderen op school. Voor het drinken geldt hetzelfde als tijdens de pauzehap. Voor het eten geldt dat wij er vanuit gaan dat de leerlingen een gezonde lunch meekrijgen en dat ze een passende hoeveelheid meekrijgen. Op school wordt er geen eten opgewarmd of bereid, dus de lunch moet direct vanuit de broodtrommel te eten zijn. Vergeet u niet de bekers en broodtrommels van namen te voorzien? De kinderen kunnen gebruik maken van een koeltas die ze van school hebben gekregen.

 

Trakteren
Op onze school willen wij niet voorschrijven wat wel en niet mag ten aanzien van traktaties, maar wel vragen wij u om bij het maken van een keuze voor een traktatie ook aan de gezonde mogelijkheden te denken.

fruit-2305192_640