Groep 5/6

kronkel

Een dagje in groep 5-6
Welkom bij onze groep.
Op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag hebben wij les van juf Daphne.
Op woensdag hebben we les van juf Caro.
Op woensdagochtend hebben wij gym van meester Eric.

 

In groep 5 gaan de leerlingen voor het eerst werken op een chromebook voor rekenen, taal, spelling en oefensoftware lezen. Daarnaast wordt het chromebook ook ingezet voor extra oefenen en herhalen.
Ook gebruiken de leerlingen het chromebook om te werken aan de opdrachten van Blink(wereldoriëntatie).Daarnaast besteden wij veel aandacht aan tempo lezen en het automatiseren van de tafels.

 

In groep 6 maken de leerlingen kennis met Topomaster. Op het chromebook leren zij op eigen niveau de Topo van Nederland. Nieuw in groep 6 is de methode BijDeHand waarmee we Studievaardigheden oefenen.

Bloeiende Betuwe groep 5-6_pasted image 0

Zowel in groep 5 als in groep 6 wordt er ook aandacht besteed aan: schrijven, wereldoriëntatie, begrijpend lezen, verkeer, Engels, bewegingsonderwijs, sociale emotionele ontwikkeling(de Gelukskoffer), muziek, drama en creatieve activiteiten (tekenen en knutselen).
Voor het vak Cultuur (kunst en cultureel erfgoed) komen gastdocenten op school voor het geven van workshops en wordt er een bezoek gebracht aan bezienswaardigheden.

 

De leerlingen van groep 5/6 krijgen les van juf Daphne en juf Caro. We zijn te bereiken via mail of loop gerust even bij ons binnen.

Bloeiende Betuwe groep 5-6_IMG-20200904-WA0008