Leerkrachten

kronkel

Mijn naam is Yvette den Hild en samen met mijn man woon ik in Tiel. In maart 2017 ben ik afgestudeerd aan de PABO en heb ik de specialisatie Jonge kind mogen afronden. Ik ben begonnen met invallen op verschillende scholen. In april (2017) kreeg ik de kans om voor een langere tijd op één school in te vallen. Ik had toen groep 1/2/3. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam op De Bloeiende Betuwe. Dit schooljaar werk ik met veel plezier in groep 0/1 (ma t/m vrij). Naast mijn werkzaamheden in de groep neem ik dit jaar weer plaats in de MR. Samen met u en het team van De Bloeiende Betuwe maken we er een mooi schooljaar van! Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd aanspreken op school of een mail sturen.

Mijn naam is Chantal Slager Kiewiet en ben woonachtig in Beesd. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als groepsleerkracht voor Stichting Fluvium. Vanaf september 2014 maak ik deel uit van het team van De Bloeiende Betuwe. Dit schooljaar werk ik op woensdag en donderdag in groep 2/3. Op maandag werk ik in een driewekelijkse cyclus afwisselend in groep 2/3, 5/6 en 7/8. Naast de werkzaamheden in de klas ben coördinator VVTO Engels.

 

Ik geniet ontzettend van het onderwijs. Met liefde en passie ga ik voor een klas en ondersteun ik de kinderen bij hun ontwikkeling. Ook in mijn vrije tijd kan ik het lesgeven niet laten. Ik verzorg turnlessen bij een turnvereniging hier in de buurt. Mocht u vragen hebben dan kunt u me altijd aanspreken op school of een mail sturen.

Mijn naam is Ragna Brons en sinds februari 2009 werk ik met heel veel plezier op De Bloeiende Betuwe. Ik geef nu een aantal jaar les aan de leerlingen in groep ¾, het is prachtig om te zien hoe de leerlingen zich allemaal in hun eigen snelheid en op eigen niveau ontwikkelen. Het is ieder jaar weer fijn als we een klas vol kinderen zien die goed in hun vel zitten. Naast mijn werkzaamheden in de klas neem ik dit jaar weer plaats in de MR van de school. In mei 2016 ben ik afgestudeerd als Rekencoördinator, ik vind het ontzettend leuk om mij te verdiepen in het rekenonderwijs. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Mocht u vragen hebben, kunt u me altijd op school aanspreken, bellen naar school of een mailtje sturen.

Mijn naam is Daphne Polder en ik woon samen met mijn man in Hellouw. In 2011 ben afgestudeerd van de pabo in Den Bosch en sindsdien op veel verschillende scholen gewerkt. Naast het werk ben ik 2 jaar druk bezig geweest met het volgen van de studie Master SEN (Special Education Needs) in de richting van gedrag. Hier mocht ik oktober 2015 mijn diploma voor in ontvangst nemen. Met de kennis uit deze opleiding probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de leerlingen. Ik geniet iedere dag van alle fijne en leerzame momenten binnen het onderwijs, dit geeft mij veel voldoening. Jullie gaan mij dit schooljaar zien op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 5-6.

 

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het maken van mooie reizen, genieten met mijn eigen paard en ben ik graag in de tuin bezig. Mochten er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht. Als u vragen heeft kunt u mij aanspreken op school of via de mail.

Mijn naam is Inger van Alphen- van de Water. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de PABO en sindsdien ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Sinds 2016 werk ik op De Bloeiende Betuwe en dit schooljaar geef ik op dinsdag en woensdag les aan groep 4/5. Daarnaast mag ik op maandag lesgeven aan de Plusklas.

 

Naast mijn werk heb ik een tweetal studies gevolgd. De opleiding voor vakbekwaam bewegingsonderwijs, dit houdt in dat ik gym mag geven aan alle groepen op de basisschool, heb ik in 2011 succesvol afgerond en voor de opleiding Master SEN, gespecialiseerd leerkracht, heb ik in oktober 2013 mijn diploma ontvangen.

 

Verder probeer ik met cursussen en het lezen van literatuur op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het onderwijs om zo mijn leerlingen zo goed mogelijk te kunnen lesgeven. Naast mijn werk als leerkracht, ben ik eigenaar van jufinger.nl. Via mijn website en Social Media deel ik materiaal, schrijf ik reviews en probeer ik andere leerkrachten inspiratie te geven voor het prachtige vak van leerkracht. Het mooiste van leerkracht zijn, vind ik samen met de leerlingen leren, nieuwe dingen ontdekken, kwartjes laten vallen en plezier hebben. Op school ben ik ook samen met juf Daphne ict'er van de school. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij aanspreken op school of via de mail.

Mijn naam is Hellen Brouwer, ik ben 50 jaar en woon met mijn dochter Famke (21), zoon Benjamin (13) en onze hond en kat in Lexmond. In onze vrije tijd doen we graag leuke dingen met elkaar: musea bezoeken, naar de bioscoop, naar het strand of het bos of gezellig familie uitnodigen om met elkaar te eten.

 

In 2011 durfde ik eindelijk, na 19 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in leidinggevende commerciële functies, mijn hart te volgen door aan de deeltijdopleiding PABO te beginnen. In juni 2015 kreeg ik mijn diploma en dit schooljaar is alweer mijn negende jaar als juf. Wat voor mij een belangrijk aspect van het vak is, is het aangaan en onderhouden van een goede relatie met de kinderen, hun ouders/verzorgers en de collega’s in het team. Vervolgens met een duo samen op een zo goed mogelijke manier passend en uitdagend onderwijs geven, waarbij voldoende aandacht is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, dat maakt dat ik geniet als ik mijn vak uitoefen.U kunt mij op maandag, donderdag en vrijdag vinden in groep 7/8. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij aanspreken op school of via de mail.