Onderwijsondersteunend personeel

kronkel
Nog_geen_foto_silhouette-vrouw-square

Onderwijsassistent
Ik ben Anouk Putters en ik ben 30 jaar oud. Samen met mijn vriend Maarten, onze dochter Milou van 1 jaar oud en hond Charlie wonen wij in Zaltbommel. Oorspronkelijk kom ik uit Den Bosch, maar daar was huren destijds (en nog steeds) veel te duur. In mijn vrije tijd ga ik maar al te graag lekker (uit-)eten, shoppen, stadjes bezoeken, naar de dierentuin, naar de bioscoop of lekker thuis op de bank film kijken (groot Marvel, Star Wars, Harry Potter en Disney fan) en lekker genieten van mijn meisje.

 

Ik heb een 1-jarige opleiding kunnen doen tot onderwijsassistente. In juni 2022 was ik hoogzwanger en kwam ik in contact met Marieke voor een functie hier op school. Het voelde gelijk zo warm en zo veilig, dat ik deze functie met beide handen heb aangepakt. Vorig schooljaar heb ik alleen maar genoten van alles wat ik voor en samen met de kinderen heb mogen doen en daar gaan we dit schooljaar ook weer zeker voor zorgen. Dit schooljaar kunt u mij vooral vinden in groep 2/3, maar ik zal ook regelmatig voor begeleiding te vinden zijn in de groepen 4/5/6.

 

Wat ik de kinderen vooral mee wil geven is dat ze mogen zijn wie ze zijn. Het belangrijkste is dat ze zich veilig voelen binnen de school. Ik hoop dat de kinderen weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen.

 

Samen maken we er weer een prachtig schooljaar van.